Arbetssökande.

Ikväll satt jag inne på platsbanken och såg över mina möjligheter som arbetssökande. Blev förvånad över hur många jobb det faktiskt finns. Snubblade över en annons som jag fastnade för, vilket resulterade i att jag sökt mitt första jobb. Vilken annons det var håller jag för mig själv ett tag framöver, men det kändes väldigt bra när jag skickade iväg ansökan.
Känner verkligen att jag behöver få lite kött på benen och gärna prova så många olika typer av arbeten som möjligt, för att få erfarenhet.
Ericsson var mitt första riktiga jobb, och alltså det enda jag vet något om hur det fungerar.
Planen är att söka till förskollärarprogrammet till hösten igen, då jag inte lyckades komma in nu till våren (reserv 395 och 40 platser..), fram till dess så ska jag skriva högskoleprovet, vikariera inom förskola och söka massor av jobb. Kan hända att jag får upp ögonen för något helt annat som passar mig perfekt.
Tanken är väl att hålla mig till planen, men vill inte gå miste om något annat. Har en stor möjlighet att få upptäcka annat också, nu under tiden jag väntar på att få söka till skola igen.
 
Alva tjoar från sovrummet, vi har fortfarande magproblem här efter magsjukan. Känns sådär att behöva natta om barn med magknip ca 3 gånger /kväll..