2012 <3

Klockan är över elva och jag är fortfarande vaken :) ska nog klara av en timma till sen lägger jag mig direkt!

Året som gått har utan tvekan varit det bästa året någonsin.
Vi firade in det nya året med världens största bakfylla, detta blev min sista fylla och bakfylla för hela året men det var jag ovetande om just då.
Den 12e februari var den näst lyckligaste dagen, vi fick plus på stickan och kunde inte tro det var sant. Vi vågade inte vara glada förrän ytterligare tre graviditetstester övertygat oss - vi skulle bli föräldrar!
Den sjunde maj fick vi se Leo för första gången, rutinultraljud, lyckan var total!
I juni blev jag sjukskriven på grund av foglossning och började simma litegrann
I slutet av juli fick jag tillbaka min helvetes stafylokockinfektion, fast denna gång i foten och ca 50 gånger värre än någonsin innan..
1a augusti var vi på ultraljud med könsbestämning i Norrköping och fick då veta att vi väntade en pojke :)
Den 15e augusti opererade jag min fot och jag var mer rädd för detta ingrepp än för förlossningen, men infektionen försvann så det var värt det!
Sommaren gick som varje år alldeles för snabbt men inte gjorde det oss någonting, då kom vi ju bara närmare oktober, månaden vi skulle bli föräldrar.
Den 9e oktober åkte vi in till förlossningen och....
...Den 10e oktober föddes våran son, Leo Andreas Rosenlund. Det finaste jag någonsin sett och detta kommer för alltid vara den bästa dagen i mitt liv!
Hösten har inneburit bvc-besök med vägning och mätning och många mysiga hemmadagar med hela familjen.
Under år 2012 har jag dessutom nästan blivit av med min fobi för nålar, tack vare graviditeten! Stick i fingret tas utan problem och även stick i armen går jättebra.
Av alla år har jag nog vuxit mest som person detta år, på många olika sätt. Och det kommer alltid att vara det bästa året <3

Vi firar in det nya året hos svärmor då våra planer för dagen blev ändrade imorse!
Gott nytt år!