2014-02-28

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, åkt en sväng till min mamma och drack te, åkte till mitt jobb (bättre sent än aldrig, skulle gjort det i måndags) och vi har lekt tillsammans i Leos rum. 
När hea kom hem så lekte han och Leo ensamma en stund idag igen, jag låg instängd i sovrummet en stund. Det är så skönt att få vila en stund för sig själv och inte behöva tänka på något annat som disk eller städning. Och snart kommer det en till bebis och då blir det inte mycket tid för sig själv sådär. Så jag passar på de få tillfällen som ges nu.

Idag fuskade vi ordentligt med maten och hade köpt en halvfärdig pulled pork som vi åt med pitabröd och lite grönsaker. Riktigt gott och jag har precis ätit något jag inte ätit på riktigt riktigt länge - frukt!
Gjorde fruktsallad efter maten till Leo och jag och hea tog litegrann nu också. Till hade vi grädde och det smakade verkligen bakelse, typ tårta. Herregud så gott haha.. Hade dock laktosfri grädde för att inte få en massa mjölksocker och den grädden är faktiskt godare, lite lättare och luftigare! Ja, det här är iallafall vad jag kommer smaska på kommande helger. 
Hade redat ätit 4 lådor med is idag, så jag kände väl att det kunde räcka för idag.. Mitt is-sug har börjat gå till brutal överdrift. Så som en vanlig människa småäter en liten godisbit eller något sånt, så småäter jag is. Och jag äter inte en, för har jag väl tagit en så åker hela islådan ner i magen = 20 isbitar.. Hea tycker att jag är dum i huvudet. Och jag kan nog börja hålla med...
Vilopaus tillsammans med en riktigt trött kille förut

Lika trött nu under kvällen, han fick för första gången smaka chips. Skålen stod på bordet och jävlar vad snabb han var, sen upp och mysa i soffan och smaska i sig den där potatisskruven han fått tag på..