Barnmorskebesök 37+4

Idag har vi varit på en liten kurs om amning och första tiden hemma med bebisen. Verkligen bra information och man vet ju ingenting innan egentligen när det är ens första barn. Direkt när kursen slutade hade vi barnmorskebesök, magmåttet var 36cm och bebisens hjärta slog 148 slag/minut! Så allting såg alltså väldigt bra ut :) jag följer min kurva och bebis mår fint, det skulle dessutom inte finnas någon chans att bebisen snurrar runt och vänder sig med rumpan neråt utan nu ligger han helt redo för att klämmas ut haha..
Har haft väldigt kraftig mensvärk runtom magen och bak i ryggen och dessutom rejäla sammandragningar samtidigt det senaste dygnet, frågade barnmorskan om detta idag och det var förvärkar. Så svårt att veta hur allt ska kännas när man aldrig känt något liknande innan.
Google är mer en fiende än en vän när det gäller graviditeten.. Står så mycket olika överallt och det är nästan bättre att fråga barnmorskan direkt så får man ett vettigt svar och slipper oroa sig i onödan :)

Imorgon ska jag iväg med mamma på bingo, ska bli himla kul. Snart lär det inte vara lätt att ta sig iväg på en massa saker, så får passa på nu den sista lilla ensamtiden som finns kvar! Ska njuta lite extra av att kunna träffa vänner och familj utan bebisskrik, amningspauser och blöjbyten (även om jag längtar ihjäl mig efter allt vad en bebis innebär).

Nu ska vi bada och sen mysa framför tvn!