sofie testar tens..

Idag har vi varit och kollat på en lägenhet, en riktigt fin och mysig fyra som låg på ett bra pris, med två badrum och plats för tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och den hade dessutom rymlig balkong, låg på första våningen och hade badkar! Riktigt perfekt lägenhet, och vi tog den! :)
vi flyttar in den första september när jag har världens största mage, men jag får stå för städningen så får hea och någon mer bära! Kommer kännas så skönt att flytta från 75 kvadratmeter till 107! Och det ska vara ett barnvänligt område, jag kan inte vara mer nöjd!
När vi har flyttat in har vi ändå en månad på oss att fixa iordning lägenheten så den är i riktigt fint skick när bebis flyttar in :) haha, nog tjatat om hur nöjd jag är..

Imorgon ska jag till sjukgymnasten och testa ut en tens-apparat för att kunna jobba fram till läkarbesöket den elfte juni. Känns lite obehagligt med tens, kan vara för att jag har sett videon "Tim testar tens" på youtube, den är ju sjukt kul men nu har jag fått för mig att tens ska vara riktigt feta stötar rakt i ryggen haha, jaja det är värt ett försök!