2014-01-30

Hea är och skejtar ikväll, fruktansvärt tråkigt måste jag säga. Det är inte ett skit på tv haha. Har så himla tråkigt..
Städat har jag redan gjort idag, har även bytt ut julgardinerna (bättre sent än aldrig), ändrat inredning på våra tavellister och fixat med lite annat i vardagsrummet och köket, blev väldigt bra faktiskt! Enda rummet jag är missnöjd med nu är sovrummet, vill ha upp lite foton, någon hylla kanske, nya sängbord och nya gardiner. Men det får vänta iallafall till bebisen kommit ut.

Leo somnade för en halvtimma sen och jag ligger i soffan och slappar. Ska nog kanske snart moppa golven lite, om och när jag orkar. Av någon konstig anledning har det blivitsnorhalt i hallen och vardagsrummet..
Det ska bli skönt med fredag imorgon, under veckan har jag tagit varenda bajsblöja (hea lyckas alltid tajma in en dusch eller något i den stilen när Leo bajsar) och varenda matning. Ska bli skönt att få en liten paus ifrån det och bara kunna busa med Leo!
På lördag ska jag och mamma på afternoon Tea tillsammans, det ska bli så mysigt! Skönt att åka iväg en stund ensam.
Efter det kommer mina syskon hit och kollar på melodifestivalen. På söndag åker vi till busfabriken, bara jag hea och Leo. Ska verkligen bli kul att se hur Leo reagerar där :)
Efter busfabriken kommer mamma, Håkan, Casper och Hannes hit och äter kvällsmat, gjorde ett så himla gott recept på kyckling häromdagen som jag ville bjuda på, tyvärr hade de redan smakat exakt det fast med fläskfilé men det gör ju inte så mycket!
Känns som helgen kan gå fort eftersom vi har så mycket planerat.

Älskar dig så hjärtat spricker skitunge <3