140831

Idag har vi varit i badhuset ett par timmar. Mest för att Leo skulle få ha lite skoj men dessutom för att Alva skulle få testa bada i badhuset. Vi har även börjat på babysim med henne nu, första gången i tisdags! Båda barnen tyckte det var jättekul, framförallt Leo. Vid två åkte vi hem och de var så trötta båda två, tog bara ett par minuter innan de somnat.

Jag passar på att slappa i soffan en stund, hea tog disk och tvätt innan han åkte iväg för att skejta ett par timmar. Det är knappt så man vet var man ska göra av sina armar när barnen sover och man inte plockar med något annat.

Ikväll ska jag baka kakor till dopet, sockerhjärtan. Det är faktiskt det enda jag ska baka. Resten utav kakorna står min mamma för och heas mamma skulle baka bullar! Så skönt att få en sak mindre att tänka på, mitt huvud är verkligen överfullt ändå. Finns inte utrymme för fler saker att tänka på.
Något annat som däremot är väldigt stressande är att ett av våra däck pyser ut luft.. Så vi måste fixa det. Mycket utgifter nu - först alla sommaraktiviteter, sen dopet, Leos födelsedag och så däcket. Men det ordnar sig med det.

Till något helt annat som är himla kul - Leo har börjat lära sig sjunga massor! Han kan hela "lilla snigel" så den sjunger vi ofta, "hjulen på bussen" har han också sjungit på ett tag nu, men han lär sig mer och mer att sätta orden i rätt ordning och få till en melodi till det hela!
Imorgon ska han till dagis igen, som han har tjatat dessa två helgdagar.. Det är så kul att han trivs där!!




Kvällspromenad igår


Sandra pch Alicia var här en stund ikväll, hon är så fin emot Alva! Vill hålla och ger saker bland annat, i oktober får hon en lillebror och jag vet att hon kommer bli en toppenstorasyster :)


Kakor till dopet! Jag är så dålig på det här med bakning och kakor, vad är bäst att spritsa på, rosa kristyr eller smält vit choklad? Och hur ska man göra för att kakorna inte ska bli sega?