Blandat

I lördags var vi bjudna till mamma på mat revbensspjäll med färskpotatis till, och en massa annat gott! Leo hade namnsdag och tanken var att de skulle testa cykelstolen mamma köpt för Leos skull, men det regnade just då så vi testade dagen efter istället. Han fick även en gräsklippare, blixten-matlåda och ett glas med blixten på :) han använde glaset igår när vi åt kvällsmat och han kan det riktigt bra nu, spiller nästan ingenting!
Idag fick Leo vara hos sin farfar ett par timmar, jag var på BVC och vägde Alva. Har ju enbart ammat henne nu, och tydligen går det inte så bra.. Jag har tyckt att det känts som det gått jättebra, att jag har mycket mjölk och att hon äter bra. Därför har jag låtit henne bestämma lite själv.
Men ja, hon hade gått ner i vikt. Inte bara kurvan gick nedåt utan hon vägde mindre nu än förra veckan. Sist vägde hon 5604gram och denna gång vägde hon 5552gram. Hon hade inte växt något på längden alls, hon som annars brukar skjuta i längden.
Så nu är det absolut minst ett mål ersättning om dagen, stackarn hon har sovit väldigt mycket senaste dagarna, antagligen för att hon Varit utmattad. Nu har jag iallafall precis ammat från båda brösten och hon sover, tänkte att det blir ett mål ersättning på morgonen och ett på kvällen.


Alltid armarna uppe vid huvudet när hon sover















Såhär rädd var han innan de skulle cykla haha, sen tyckte han att det var rätt kul :)