25e oktober

Imorse vaknade jag och var bara så glad och lycklig för allt jag har. Gosade extra mycket med Leo som var hur varm och mysig som helst :) när vi sen gick upp och skulle byta blöja fick jag en massa söta leenden från lilla prinsen! En riktigt bra dag idag med andra ord! Min mormor har varit här och hälsat på, sen åkte vi till Leos mormor och sen har vi även hälsat på Leos farmor och farfar.
Imorgon ska jag på min efterkontroll och jag börjar bli lite smått nervös för den, måste dessutom be dom kolla lite blodtryck och så, i fredags blev jag hämtad av ambulansen då jag var helt jäkla snurrig och inte kunde resa mig från soffan. Har blivit helt jäkla svimfärdig flera gånger senaste veckorna av någon konstig anledning.. På akuten trodde de att det var blodtrycksfall.

Det är även dags att packa upp julsakerna och se vad vi behöver köpa det här året, sen ska det pyntas här hemma också, men vi behöver skaffa en stor plastgran, julgardiner och några ljusstakar och stjärnor.. Säkert något mer! Sen ska vi åka iväg till Norrköping i veckan och köpa lite julklappar :)