Vinterkläder

Idag har vi varit i norrköping, heas pappa följde med och räknade steg. Strax över 11 000 steg traskade vi runt. Det känns kan jag säga, hea har träningsvärk och jag har foglossning från helvetet.
Ligger i soffan och försöker att inte röra mig i onödan, funkar bra!

Är riktigt nöjd med dagen i övrigt, lunch på o'learys och vi hittade nästan allt vi skulle ha! Det enda vi inte hann med var att kolla fler presenter till Leo.. :( affären stängde precis när vi skulle in, men vi klickar hem lite från internet istället!

Vi köpte iallafall massor av saker;
Stor ram med plats för flera bilder
Tavlor till Leos rum
Fleeceunderställ till Leo
Skaljacka och skalbyxor till Leo
Vinterskor till Leo
Vantar till Leo
Body
Onepiece
Två par mammajeans
Två t-shirts och en långärmad tröja till hea
Mössa till hea
4 Bordsunderlägg
Mjukisbyxor och en tröja till mig
Två julklappar

Är så nedrans nöjd med varenda liten sak vi köpt och tycker att vi kom undan väldigt billigt(?), mycket rea och 20% på hela köpet i den affären vi köpte mest!

Mest åkte vi dit för att köpa ytterkläder till Leo, och jävlar i gatan vad mycket olika saker det finns!! Man blir ju helt yr när man ska fundera på vad man ska klä på honom, det finns överdragsbyxor, skalbyxor, , skaloverall, termobyxor, galonisar, tjocka termobyxor, tunna termobyxor, vattentäta kläder, vattenresistenta kläder, kläder som andas, kläder som inte andas, vindtäta kläder, icke vindtäta kläder, skor som går till minus fem grader och skor som går till minus tio grader, vantar med tumme, vantar utan tumme osv osv..
Eftersom det är så himla svårt att veta vad man ska klä på och NÄR man ska klä på det så hade jag helst velat köpa en av allt, ifall att.. Gärna en till av allt också, fast i en större storlek också så man med säkerhet vet att man bunkrat upp inför hela vintern.
Men eftersom vi inte är miljonärer så valde vi en sak som han skulle ha.. Och jag lider av svår beslutsångest när det gäller precis allt, så vi var borta hela dagen. Från 09.20 till 19.00..

Iallafall så blev det skalbyxor och skaljacka så att man kan välja att använda endast jackan eller endast byxorna, samt ett fleeceunderställ så man kan reglera värmen bättre själv! Sen kommer han få en tjockare overall av sin farfar i födelsedagspresent, så jag tror han klarar sig hela vintern nu!
Men... Det fattas ett par höstskor, ska kika lite här i stan tänkte vi!

Annars har jag fått någon jäkla fruktcraving, äter sjukt mycket frukt, ananas är det godaste, och apelsin. Och äpple. Köpte även päron och kiwi! Godis är inte gott alls just nu. Konstigt det där, hur det bara kan ändra sig vad man gillar!

Måste förresten snart börja fundera på vad jag ska baka till Leo fyller, och vad jag ska ha i tårtan, några tips?