Tandläkarbesök


Imorse smsade mamma mig och frågade om jag ville med på julmarknad i julita, så vid halv elva åkte vi dit och kikade lite. Det var inte så stort och fanns inte jättemycket men jag hittade en julklapp och vann en löpare :) efter det så åkte vi in till stan där jag skulle köpa en större vällingflaska till Leo, men hittade ingen? Den vi har går upp till 330ml, finns det större?
Köpte ytterligare några julklappar och det var mysigt att umgås helt ensam med min mamma, jag har alltid med mig Leo när jag träffar henne så det var roligt :)

När jag kom hem så åkte hea och Leo iväg på en gång så jag fick ännu mer egentid. Passade då på att baka lussekatter, julkola och nu under kvällen gjorde jag även julskinka, som faktiskt blev riktigt bra! 

Igår kväll kollade vi på ikeas hemsida och såg att ett matsalsbord vi kollat på tidigare var på rea. 
Över 1000:- rabatt(!) egentligen hade vi inte råd men så hade vi sån jäkla tur att både min mamma och heas mamma köpt presentkort på Ikea till oss i julklapp som vi fick nu i förskott! Så vi ringde och beställde ett. Är fruktansvärt glad att vi ÄNTLIGEN köpt ett matsalsbord. Vi har velat ha ett bra länge nu och tiden har liksom dragit iväg och andra utgifter har gått före. Men äntligen :) får lova att bjuda hit våra mammor med familj på varsin middag här vid nya bordet när det kommit!

Imorgon ska vi ner på julskyltningen och kolla lite, sen följer mamma, Håkan, Casper och Hannes med hit och fikar :) hea drar som vanligt iväg för en liten söndagsskate någonstans!

Igår förresten så borrade vi upp lite hyllor i Leos rum och la på en ny matta vi köpte till honom på Jysk. Det blev stor skillnad i hans rum, så mycket mysigare på något sätt. Mattan blev han skitglad för haha, la sig på den och gosade och reste sig sen och började hoppa och dansa :)

Och sist men inte minst så var Leo hos tandläkaren igår, jag trodde de skulle kolla honom i munnen eller att han skulle få testa ligga i stolen, men det var tydligen mest information till mig och hea. Att man ska låta tänderna vila emellan måltiderna, inte ge saft, läsk m.m och att russin är bland det värsta snackset som finns. Mycket man redan visste med andra ord. 
Hon kikade in i Leos mun när han log och antecknade hur många tänder han har nu, 8st! Fyra uppe och fyra nere :) hon var himla bra den där tandsköterskan. Leo fick välja en tandborste också och sen fick vi åka hem!