2013-10-29

Helt ledig dag idag, babysimmet har lov denna veckan så vi gjorde en massa annat skoj istället! Vi åkte till badhuset efter frukosten, var där till två och sen åkte vi till min mamma och fikade, pratade lite dagis och sen åkte vi hem för att ta emot våra soffkuddar (ÄNTLIGEN!!!) som vi bad om i juni.. Och sen åkte vi till heas mamma en sväng!
Nu sitter vi och äter glass, smakade sån där yollibox som alla säger är så god men vi blev riktigt besvikna faktiskt.. Smakade som gammal isig gb-glass som legat i frysen ett halvår. Vi tog med passionsfruktsmak men den smakade ju knappt passionsfrukt alls, nästan helt smaklös..

Imorse innan vi åkte till badhuset packade vi upp syskonvagnen vi beställde. Tyvärr kommer den skickas tillbaka då Leo var för lång för den.. Hans huvud går nästan utanför kanten på ryggstödet..




Idag går vi in i vecka 20 av graviditeten, en vecka till halvtid. Förra gången tyckte vi det var svårt att ta in att vi skulle bli föräldrar, nu - trots att vi redan är föräldrar och har upplevt allt en gång, så är det ÄNNU svårare att ta in. Vi har inte ens hunnit förstå att jag är gravid än? Tror det kommer bli en smärre chock för oss när vi ska in till bb, och när vårt andra barn fötts.
En himla märklig känsla faktiskt, jag menar, jag VET ju att jag är gravid. Om jag tänker efter. Men annars försvinner det liksom helt ur tankarna när vardagen rullar på. Det kan gå en vecka från att jag tänkt på det till jag tänker på det igen. Förra gången fanns det där i bakhuvudet hela tiden och det kom på tal på något sätt minst en gång om dagen.
Men idag var det någon som ville göra sig påmind, fick två riktiga små sparkar!
Vågen står fortfarande sex kilo minus sen start, inget upp alls än så länge, men barnmorskan tror att bebisen tar av det jag redan har - inte mig emot ;)