Duktig Leo, Alva rulla från mage till rygg

Vi satte oss på balkongen en stund för att svalka oss lite efter att ha röjt undan här hemma. Det behövdes verkligen, vi har struntat i det så länge nu för att det varit fint väder.
När vi precis satt oss här ute så hörde vi grannbarnen under som är ensamma hemma. Antar att hea började fundera på när våra barn kommer upp i 15års-åldern, för rätt vad det var kläckte han ur sig "älskling, när våra barn blir stora och de ska vara ensamma hemma, så säger vi att vi ska vara borta lite längre och så kommer vi hem lite tidigare".. Han tycker alltså att vi ska klampa in hemma någon dag tidigare än förväntat för att ta de på bar gärning ifall de skulle ha några hyss för sig haha!! Kul att höra hur han tänker.. 

Idag var vi till doktorn med Leo igen, svullnaden i halsen är kvar, även beläggningen. Han hade lite vätska i ena örat men det kan vara från när vi badade hos mamma igår.
Han fick ta stick i armen och de kände och klämde överallt på honom. Och de vet väl inte riktigt varför han kräks såhär "ofta". De tog iallafall prover för många olika sorters födoämnesallergi. Han var riktigt ledsen denna gång när de skulle kolla och ta prover men tillslut gick det. Han fick embla-kräm i armvecket och så gick vi och tog en glass för att sedan gå tillbaka när bedövningen tagit! Ville göra det så smidigt och bra som möjligt för honom första gången han skulle bli stucken i armen, då jag själv var stickrädd ända till för ungefär ett år sedan. Därför fick han bedövning och vi hade tur och fick de två bästa som sticker på sjukhuset! De två hjälpte till att bota min stickrädsla.
När vi var klara fick han massor utav små plastdjur och var sådär riktigt stolt igen :)






Igår (29/7) lärde sig Alva att vända sig från mage till rygg. Så nu kan hon rulla riktigt ordentligt. Två varv drog hon runt, så nu går det inte att lämna henne någon annan stans än på golvet.

I torsdags (24/7) fick Alva smaka mat för första gången. Jag hade gjort lite morotspuré till henne, som inte alls var någon höjdare haha.
Här var hon lyckligt ovetande:

Och såhär "gott" var det:


Idag (30/7) fick hon smaka en majskrok, den var inte god i början men sen verkade det iallafall duga.