11 veckor

Idag är det 11 veckor sedan Alva föddes. Dagarna springer iväg och jag försöker verkligen njuta av varje tillfälle till max. Njuter av alla stunder när båda barnen skriker samtidigt, varje blöjbyte, alla mysiga stunder när Alva jollrar, allt kladd vid matbordet osv. För jag vet att mina små barn är inte små så länge. Det går obehagligt fort och jag lär antagligen sakna allt som man tycker är lite jobbigt just nu, när de väl vuxit upp sen och kan allt själva.
Alva kan nu le och jollra, hon suger på sina händer massor och är nära att skratta väldigt ofta så det kommer nog snart! Hon är mer och mer vaken och nöjd om dagarna nu och har inte haft skrik-kvällar på väldigt länge. Hon vaknar ungefär en gång per natt och äter, då oftast tidigt morgon, vid fem-sex.
Jag fortsätter att gå ned i vikt, vilket känns helt sjukt. Nu väger jag 63 kilo. Hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle väga såhär lite någonsin. Min målvikt var det jag vägde innan jag blev gravid med Leo, vilket var 70kg, och det har jag passerat med råge. Alla mina kläder sitter pösigt och jag är verkligen i behov av lite nya. Tur att jag fyller år snart, hoppas på att hea ger mig ett presentkort att handla kläder för haha.

Här är Leo på bb


Här är Alva med samma byxor, 11 veckor gammal haha