Valborg

Finns det något mer rogivande än ljudet av diskmaskinen som går? Nä, jag tror inte det faktiskt. Det måste vara känslan av att något faktiskt blir rent samtidigt som man själv inte gör ett skvatt.
Jag har precis startat en maskin disk alltså och slängde sen ihop en kladdkaka, mamma hade hittat ett recept på kladdkaka med chokladganache uppepå med rice crispies i! Så kakan står i ugnen nu, barnen sover och jag har slängt upp benen i soffan. Hea klev precis innanför dörren också, han fick sluta lite tidigare för att det är Valborg. 
Annars så har jag och barnen fått vara hemma idag. Alva blev väldigt dålig i magen igår, tänkte att det var något hon ätit.
Gick upp vanlig tid imorse för att göra oss iordning, och då hade Alva bajsat ner sig igen, vilket hon även gjorde flera gånger under morgonen, igen igen och igen.. Så då fick även Leo vara hemma eftersom de helst inte vill ha dit honom heller ifall han bär på smitta.
För några veckor sedan, kring Alvas ettårsdag, skrev jag ett inlägg om att ha två blöjbarn och att det inte var så jobbigt med alla dessa bajsblöjor.. Det var som att någon hörde mig och tyckte vi skulle få känna på hur det verkligen är med två blöjbarn.. Men nu har vi väl ändå fått torka tillräckligt med bajsrumpor? Idag vänner, har jag bytt 9 bajsblöjor och så ett par kiss också och duschat Alva fyra gånger. Man känner att man lever om vi säger så.
 
Nej nu är kladdkakan färdig, tvättmaskinen också så jag har något att göra en stund. Tur, det var nästan så att jag hann bli rastlös här i soffan under dessa 20 minuter..