140919

Hea skejtar ikväll och jag har haft den lugnaste kvällen sedan barnen föddes tror jag. Barnen somnade vid halv nio. Alva la jag i sin säng och gick för att göra iordning Leo, när jag hörde att det blev tyst så kikade jag in, då hade hon somnat! Väldigt duktig tjej.
Leo var trött efter en hel kväll med bus med farfar, så han somnade på ett par minuter. Och sedan dess har jag legat här i soffan med en kopp te, lite bubbelvatten och tända ljus. Väldigt avslappnande faktiskt. Det enda som fattas är lite massage, ska försöka flörta till mig lite när Hea kommer hem. Ryggen blir verkligen totalförstörd av att bära barnen så mycket som jag gör. Leo försöker jag undvika att bära så ofta det går. Han gillar ju att gå själv och har nu lärt sig att gå både upp och ner för trapporna - väldigt skönt!
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. Skulle behöva rensa lite överallt i lägenheten, jag måste handla och sen känns det som det var något mer som jag glömt! På söndag ska vi till Kolmården, Leo ska vara hos mormor och vi ska bara åka dit och köpa en födelsedagspresent från mormor (och lite från oss) - årskort på Kolmården. Lär bli väldigt uppskattat nästa sommar.

Alva har varit så himla glad idag, hela dagen har hon hadt bra humör, Skrattat flera gånger och varit nöjd. Så himla skönt, de är såna här dagar som fyller på med energi hos trötta småbarnsföräldrar.
Leo har också varit väldigt glad, han säger ofta "jag älskar dig" helt frivilligt nu, jag smälter varje gång alltså. <3
Bilar är klart bästa leksaken

Mecka bil är också kul. Det ser så himla kul ut när han gör såhär. Han tippar bilen helt själv, tar fram verktygslådan, skruvar med mejsel, hämtar skiftnyckel, vrider lite. Tar bort fälgen, lägger tillbaka fälgen och bankar dit den och tillsist snurrar han hjulet för att se om det funkar haha..