småbarnsårens svarta hål

Andra maj, och det är mulet och kallt ute. För oss som är sjuka är det rätt skönt ändå, då kan vi sitta inne och vila med gott samvete.
Leo, som kräktes natten efter mitt förra inlägg,har varit symptomfri i 48 timmar om en timma, så han och hea åkte iväg på kosläppet ändå. Leo hade varit pigg, ätit bra och som sagt inte haft andra magsjukesymptom heller så då kunde de åka ändå.
Jag och Alva fick bli hemma, hon har fortfarande feber, så hon behöver vila. Hon sover för tillfället så jag tänkte sätta igång med disken snart och efter det ska jag börja rensa. Vi ska bland annat sälja av lite kläder och så ska det rensas bort endel babyleksaker från Leos rum, som sedan ska in i Alvas rum. Leo har nog även endel trasiga leksaker som behöver tas bort. Vi ska dessutom försöka komma ikapp med vårt jäkla tvättberg som vi aldrig blir av med.. Varje gång vi är nära att få bort det så blir någon sjuk och det blir mängder med tvätt direkt.
 
Ikväll tänkte jag att vi ska försöka ha lite myskväll tillsammans, vi ska äta rostbiff med potatissallad och kanske se ett par avsnitt av The walking dead. Vi började följa serien slaviskt när jag var höggravid med Alva och vi väntade sedan på senaste säsongen. När den väl kom så fanns det ingen tid eller ork till att se på tv överhuvudtaget. 
Två små barn tar verkligen slut på energin, det kan jag lova. Trodde nog aldrig att jag skulle vara såhär slut haha.. Då sover vi ändå hela nätter nästintill jämt! 
Läste något väldigt kul häromdagen som stämde bra:
http://andrev.cafe.se/smabarnsarens-svarta-hal/