blandat 30/7

Igår beställde jag nya gardiner till vardagsrummet, äntligen! Just nu har vi bara vanliga längder, vita, tråkiga från ikea.. Har aldrig riktigt gillat dessa gardiner men de har fått duga så länge, men igår kväll fick jag nog och beställde hissgardiner som ska sättas upp. Är ju så krångliga fönster här, fyra fönster på rad = 3.35 meter, plus ett till litet vanligt fönster.. Så jag har velat fram och tillbaka med vad för gardiner vi ska ha här. Men som sagt, nu fick det bli två hissgardiner brevid varandra, 160cm breda. Det borde fylla ut bra :) Börjar äntligen få en tanke om hur vi vill att det ska se ut i vardagsrummet! I det ensamma lilla fönstret blir det dock vanliga längder som vi har, fast i bomull och inte i ikeas konstiga material, gardinerna därifrån är helt stela och hårda..
 
Leo sover sin eftermiddagslur redan nu, han var riktigt trött. Hoppas bara han orkar hålla sig vaken till ikväll..
Heas pappa bjussar på kvällsmat idag, lammburgare tror jag det skulle bli.
 
häromdagen stod leo utan stöd en längre stund, han blev tillochmed lite chockad själv och började skratta. Dock var det vääldigt svajigt men, det var iallafall utan stöd ;)
Snart är det dags för besök på bvc igen, 10-månaderskontroll. Vet inte vad de kollar då, men däremot vet jag att Leo väger över tio kilo nu. Sjukt tungt att bära upp för alla trappor.
Men trots det gör det inget om det dröjer innan han kan gå.. när han var ännu mindre längtade man till han skulle lära sig åla, krypa och gå.. men nu räcker det nog med krypandet för ett tag framöver ;)
 
I augusti börjar jag förmodligen jobba, heas anställning på kronfågel tar ju slut då och planen är att jag börjar tredagarsveckor runt den 26e augusti.. nervöst, tråkigt och roligt på samma gång.. kommer sakna leo massor!
Vet dock inte hur jag ska jobba än, om det blir måndag, tisdag, onsdag eller måndag, onsdag, fredag.. Hur hade ni gjort?
Händer även fler roliga saker i augusti, men det får ni inte veta förrän då ;)